- Vi må forbedre konsentrasjonen

Brendan Rodgers er klar på hva som må bli bedre til neste sesong, antall baklengsmål på bortebane, og antyder at det er spillere som har vist at de ikke holder mål.

Det var folksomt på dagens økt på Melwood, hvor bl.a. utlånsspillere som Jordan Ibe og Conor Coady var tilbake. Noen kan ha hatt en av sine siste treningsdager med en liverbird på brystet. Hvis en leser mellom linjene ut fra hva Brendan Rodgers i dag sa om lagets defensive spill og manglende konsentrasjon, vil det bli gjort grep som vil medføre at spillere både kommer inn og vil forsvinne ut.

- Vi har scoret 99 ligamål denne sesongen, og som kan øke ytterligere på søndag. Antall scorede mål var noe vi så på da vi kom hit og som er blitt rettet på. Vi vet hva vi nå må bli bedre på, det defensive på bortebane, forklarte Rodgers i dag.

- For meg handler det ikke om strukturen i laget, det handler om konsentrasjon. Vi har holdt buret rent borte mot Manchester United, Tottenham og Southampton, men så har vi sluppet inn tre mot Cardiff, Stoke, Palace og Hull. Noe handler om kvalitet hos motstanderen, men for det meste dreier det seg om konsentrasjon og organisasjon.

- Hvis du ikke greier å holde konsentrasjonen oppe, da mister du din plass i troppen. Det er så enkelt og det er umulig å gi folk noe de ikke har, fortsetter manageren med en klar hentydning til at det er spillere han mener ikke har prestert godt nok.

- Vårt arbeid er fortløpende. Vi vil ta grep og være enda bedre forberedt foran neste sesong.