- Vi må ikke undervurdere Southampton

Brendan Rodgers advarer mot å undervurdere Southampton på det grunnlag at sydkystklubben har mistet mange spillere fra i fjor.

Liverpool hentet Rickie Lambert, Adam Lallana og Dejan Lovren fra Southampton. Borte fra fjorårets Saints-mannskap er også Luke Shaw, Calum Chambers og Dani Osvaldo.

Dejan Lovren vil starte mot sin gamle klubb på søndag, mens Lambert antagelig vil sitte på benken. Lallana er som kjent uaktuell på grunn av sin kneskade.

- Ingen bør undervurdere Southampton bare fordi de har mistet spillere. De har mistet noen veldig gode spillere, men de har også hentet inn noen veldig gode spillere, inkludert Shane Long som kan være en vanskelig mann å stoppe, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi har sett dem i aksjon under preseason, og gjort hjemmeleksen vår, fortsetter Liverpool-manageren.

- De har spilt 4-3-3 i en rekke kamper. Ronald Koeman er nederlender, og vil jobbe på sin måte. Vi tar ikke lett på oppgaven. Vi forventer en tøff kamp.

Rodgers tror imidlertid ikke at Lovren og Lambert vil være preget av å møte klubben de spilte for i fjor.

- Vanligvis har du kanskje 10 ting å tenke på, men når du møter din gamle klubb får du kanskje 20 ting å tenke på. Dejan var der i ett år, og gjorde et godt inntrykk. Rickie var en tro tjener for dem, og jeg er sikker på at begge spillerne blir møtt med en varm applaus.