- Vi må se fremover

Mamadou Sakho bedyrer at Liverpool-spillerne har lagt tapet for Chelsea bak seg. Nå ser de fremover mot mandagens kamp på Selhurst Park.

Liverpools seiersrekke på 11 kamper fikk en brå slutt mot Chelsea, men de røde topper fortsatt tabellen foran helgens serierunde.

- Alt går bra. Vi er i god forfatning. Alt er fint, sier Mamadou Sakho til Liverpoolfc.com.

- Vi må beholde roen og slappe av. Som sagt går alt bra, selv om vi tapte vår forrige kamp. Men det tapet hører fortiden til. Det har vi lagt bak oss, fortsetter franskmannen.

- Vi må fokusere på det som ligger foran oss, nemlig de to kommende kampene. Vi må ikke overlate noe til tilfeldighetene. Vi må holde på våre prinsipper, og ikke forandre på noe. Vi må spille vårt eget spill, og forsøke å vinne de to kampene, slik at vi får med oss seks poeng fra de.

- Vi har vist vår karakterstyrke denne sesongen. Alt har skjedd ganske naturlig, fordi laget fungerer bra sammen. Vi har en fantastisk manager, en eksepsjonell stab og strålende supportere. Med denne store familien kan Liverpool bare få fremgang. Vi fortsetter å vokse som lag. Så enkelt er det.

- Våre supportere er fantastiske. Dette er Liverpool-familien. Supporterne er veldig, veldig viktige for laget og klubben.

- Når folk sier til meg at Liverpool er et godt lag, så svarer jeg at det ikke er bare dreier seg om spillerne og staben, men både spillerne, staben og byen. For meg er Liverpool som en nasjon, på grunn av våre fantastiske supportere.

- Gjennom hele sesongen har både spillere og supportere vært like verdifulle. Supporterne har vært fantastiske gjennom hele sesongen, og det har spillerne også. Dette er noe vi har oppnådd sammen, så vi kan takke dem, og de kan takke oss.