- Vi må starte bra mot Middlesbrough

Rickie Lambert har lengtet etter sin første kamp fra start for Liverpool. Den får han i kveld, og både han og laget har til hensikt å komme hurtig ut av startblokkene.

- Det er klart at jeg trives med å få spille for Liverpool, men jeg har virkelig lengtet etter å få min første kamp fra start, sier Rickie Lambert til liverpoolfc.com. I kveld får han sjansen, da Brendan Rodgers allerede har bekreftet at 32-åringen starter mot Middlesbrough i 3.runde av Capital One Cup.

- Jeg prøver nå å gå til hver kamp med samme innstilling, enten jeg starter eller er på benken, noe jeg ikke var like flink til tidligere.

- Ambisjonen til alle her er å vinne et trofé denne sesongen. Vi vil prøve å vinne alt vi er med i, men vi ønsker definitivt å kunne sette minst en pokal i premieskapet. Det starter med ligacupen i kveld. Jeg var på Wembley og så finalen sist (i 2012) og det var en meget god dag.

- Vi ønsker i tillegg å rette opp spillet og resultatet mot West Ham. Heldigvis har vi nå en ny kamp bare tre dager etterpå og det er alltid beste måten å glemme et slikt tap på.

- Etter en brukbar start var kampen mot West Ham skuffende og vi ønsker å komme tilbake på skinnende igjen, og forhåpentligvis gi fansen litt mer optimisme før den neste kampen (mot Everton).

- Vi må starte bra i kveld. Vi må starte slik Liverpool skal og er kjent for, da kan vi gi hvem det skal være en kamp.

- Hvis ikke så skjer og vi begynner svakt, da vil Middlesbrough straffe oss. Vi er fullstendig klar over det og vil respektere motstanderen. Først og fremst må vi imidlertid fokusere på oss selv og prestere slik vi vet vi kan.