- Vi må være aggressive

Jose Enrique mener at aggressivt spill og hardt press er oppskriften for å ta tre poeng mot West Bromwich i ettermiddag.

- Det er viktig for oss å få en seier på Anfield nå, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og vi er ikke så langt bak en Champions League-plass i antall poeng.

- Vi må forsøke å finne tilbake til taktene fra forrige sesong, både på Anfield og på bortebane. På hjemmebane må vi skremme lag slik vi gjorde forrige sesong.

- I fjor, når et lag kom til Anfield, kunne du se at de var redde allerede før kampen startet. Vi presset høyt og vi presset sammen, og vi må forsøke å gjøre det igjen. Det er viktig i alle kamper.

- Jeg vet dette, for jeg spilte for en annen klubb tidligere. Når du kommer til Anfield kan det av og til være litt skremmende for motstanderen. Du er litt nervøs når du kommer hit. Derfor er det viktig at vi går i strupen på gjestende lag.

- Lar vi motstanderen spille og føle seg komfortable, vil de få troen på at de kan slå oss. Så vi må få lag til å frykte oss. Vi scoret mange mål i løpet av de første 20 minuttene forrige sesong. De taktene må vi finne tilbake til.

West Bromwich har vunnet tre av sine fem siste ligakamper mot Liverpool, så Jose Enrique forventer en tøff kamp i ettermiddag.

- West Bromwich vil være som alle andre Premier League-kamper. Det blir en vanskelig kamp. Vi må kjempe for å vinne, og vi må være klare for å gå i krigen. Vi må yte 100%.

- De har vunnet sine to siste ligkamper, men jeg tror det er bra for oss at vi spiller på Anfield før landskampavbrekket, og forhåpentligvis vinner vi.

- Vi har noen spillere ute med skader, som vil være spilleklare igjen etter landskampene. Da vil det bli vanskeligere for manageren å ta ut laget. Det er bedre for oss at vi har mange valgmuligheter.

- Forhåpentligvis kan ting snu i dag, for jo raskere vi kommer tilbake på vinnersporet, jo bedre er det, for det er mange gode lag i Premier League.