- Vi må vinne denne type kamper

Lucas Leiva slår fast at kamper som den mot Hull i ettermiddag må vinnes om Liverpool skal ha realistiske forhåpninger om en plass blant de fire beste i Premier League.

- Dersom vi ønsker å komme blant de fire beste må vi vinne denne type kamper. Dette er en flott mulighet til å ta en seier, etter at vi tapte mot dem på bortebane, slår Lucas fast overfor Liverpoolfc.com.

- Det å ta tre poeng er det viktigste, slik at vi kan klatre på tabellen igjen, fortsetter brasilianeren.

- Anfield har igjen blitt et veldig vanskelig sted å besøke. For et par år siden var ikke vår statistikk på hjemmebane særlig god. Men nå er vi tilbake til det gode gamle Anfield – en vanskelig bane å besøke. Vi har blitt vanskelige å spille mot på hjemmebane.

- Vi er fornøyd med hvordan vi spiller foran eget publikum, og at vi slår lagene som besøker oss. Vi håper bare at vi klarer å fortsette slik i dag.

Selv føler midtbanespilleren seg i fin form foran årets første kamp.

- Dersom du må stå over noen kamper betyr ikke det at du har mistet plassen din på laget. Det er slik det er nå. Vi har en stor tropp, og du må kjempe for å holde deg på laget.

- Selv prøver jeg å sette pris på de mulighetene jeg får, og ta godt vare på dem. Vi får se hva som skjer.

- Jeg er 100% skadefri, og føler meg i god form. Jeg synes dette har vært en positiv sesong for meg. Jeg er veldig godt fornøyd med eget spill.

- Selvsagt ønsker jeg å bli enda bedre. Det er mitt mål. Jeg forsøker hele tiden å forbedre meg. Men jeg er veldig godt fornøyd med hvordan jeg har spilt så langt denne sesongen.