- Vi måtte være tålmodige

Brendan Rodgers synes Liverpool dominerte mot Sunderland, men visste at det ville bli vanskelig. Første målet kom ikke før i det 39. minutt.

Steven Gerrard sendte Liverpool i føringen like før pause mot Sunderland. Daniel Sturridge økte like etter sidebyttet. Ki Sung-Yeung reduserte og skapte spenning det siste kvarteret.

- Det var en kamp der vi var det dominerende laget. Uansett hvor dominerende du er, så vil det bli jevnt de siste ti minuttene når det blir 2-1, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter Sunderland-kampen.

- Jeg synes vi viste flott viljestyrke, og vi fortjente helt klart å vinne kampen.

- Det ville hele tiden bli vanskelig fordi Sunderland kom hit med tre midtstoppere og to defensive midtbanespillere i en 3-5-2-formasjon. Vi fant det vanskelig å trenge igjennom i åpningsperioden.

- Straks vi fikk scoringen, fløt spillet bra for oss. På 2-0 så det ut til at vi skulle score flere mål. Dårlig forsvarsspill på en corner da vi var uoppmerksomme ved bakre stolpe gjorde at Sunderland plutselig var med igjen.

- Honnør til dem. De fortsatte å kjempe fordi de ligger vanskelig til, men vi viste viljestyrke, viste vinnermentalitet og tok til slutt en ny flott seier.

- Jeg tror det er en oppfatning av at Liverpool skal score tre, fire, fem eller seks mål i hver kamp, noe som er herlig, men vi visste at vi måtte være tålmodige og opptre rolig.