- Vi ønsker å beholde Glen Johnson

Brendan Rodgers sier at en skadefri Johnson vil være som en ny spiller, og at klubben vil ønske å diskutere en forlengelse av den kontrakten som har et år igjen å løpe til sommeren.

Kontrakten til Glen Johnson gjelder frem til sommeren 2015. Da er spilleren 30 år, og ifølge Liverpool Echo er han en av de best betalte spillerne i klubben med rundt £110.000 i uka. Det vil ventelig ikke være aktuelt for FSG å gi en spiller som har passert 30 år en lignende kontrakt. Manager Brendan Rodgers, som for øvrig er i samme situasjon som Glen Johnson når det gjelder lengde på sin avtale med klubben, tror likevel det kan være mulig å komme til enighet med landslagsbacken.

- Glen er en spiller vi ønsker å beholde, forklarer Rodgers til Echo.

- Når det gjelder hans kontrakt, er jeg sikker på at det vil bli diskutert mellom nå og sesongslutt.

- Jeg tror Steven Gerrard var inne i sitt siste år av sin avtale før det ble endelig ordnet. Jeg er sikker på at eierne vil ta dette opp når tiden er riktig for det. For øyeblikket tenker jeg i grunn bare på det fotballmessige ved dette.

- Jeg tror vi alle er i samme båt, både spillere og manager, svarer Brendan Rodgers videre på spørsmålet om Glen Johnson nå må spille for en ny kontrakt.

- Vi kjemper alle for å gjøre det beste for klubben. Forhåpentligvis er det slik at klubben vil ønske å beholde deg og gjøre deg bedre. Hvorvidt det dreier seg om Glen, manageren eller hvem det måtte være, vi kjemper alle for å bli her.

- Han var veldig hemmet i sin løping tidligere i sesongen men føler seg nå 100 prosent bedre. Han ser bedre ut enn han har gjort på lang tid, forklarer Rodgers om helsetilstanden til Johnson.

- Det å ha en Glen Johnson som føler seg slik, da vet vi at vi får tilbake en virkelig god spiller.