- Vi skal klare oss uten Suarez

Pressekorpset grillet Brendan Rodgers vedrørende hva tapet av Luis Suarez vil ha å si for Liverpool kommende sesong. Manageren tror han skal klare å fylle tomrommet superstjernen etterlater seg.

- Fotball handler om meninger, og hvert eneste lag blir nøye analysert og vurdert ut fra hva de produserer eller ei. Luis var en spiller i verdensklasse, men vi gjorde 101 mål forrige sesong og 70 av dem kom fra andre spillere, slo Rodgers fast under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Alle store lag vil miste en toppspiller på et eller annet tidspunkt, men ingen er større en klubben. Det er mulig at andre lag ikke lenger frykter oss fordi Luis er borte, men for oss er det ingen forandring. Du kunne se mot Dortmund at dette laget kan score mål. Det så vi forrige sesong også. Vi har vunnet de fleste kampene som Luis ikke har vært involvert i de to årene jeg har vært her.

- Vi vant nesten 70% av kampene våre i Premier league forrige sesong, noe som er en fantastisk prestasjon, og vi håper å fortsette slik.

- Vi trengte å forbedre troppen i flere posisjoner på laget, og det er hva vi har gjort. Vi har ikke hentet inn noen annen spiss enn Rickie Lambert, men vi vil forsøke å gjøre det.