- Vi skal løfte oss mot Palace

Brendan Rodgers ber spillere og supportere komme over skuffelsen etter tapet mot Chelsea og bli klare til møtet med Crystal Palace om syv dager. Målsettingen er å vinne de to gjenstående kampene.

Liverpool var ubeseiret på 16 ligakamper og sto med 11 strake seirer før Chelsea ble for sterke på Anfield. Liverpool ligger fortsatt på 1.plass i Premier League, men Manchester City har nå ligaskjebnen i egne hender. Neste kamp for Liverpool er borte mot Crystal Palace neste mandag.

- Våre målsettinger er for oss selv. Vi må nå vinne de to gjenstående kampene og se hvor det bringer oss, uttaler Brendan Rodgers.

- Da vil vi være i orden. Spillerne har vært helt fantastiske. Vi skal nå fokusere på Crystal Palace. Jeg har sagt hvor stolt jeg er av dem, fordi de var helt fantastiske. Vi har vært inne i en sekvens med kamper, og de vi har vunnet har vært eksepsjonelle.

- Det er selvsagt skuffende å tape, fordi vi har ikke gjort det mange ganger. Men vi må ta det med fating. Dette er en flott spillergruppe, en meget ærlig gruppe, og vi skal fortsette å jobbe.

Supportere var igjen samlet i gatene rundt Anfield og sørget igjen for at spillerne fikk en flott velkomst da spillerbussen ankom stadion.
- Det er en stor takk som alltid. De var helt fantastiske. Med den støtten de har gitt oss var det fantastisk å ankomme med bussen.

- De kan ikke gjøre mer. De har gjort alt og gjort det bemerkelsesverdig bra for oss. Vi kommer til å trenge dem i de to siste kampene.

- De er skuffet akkurat som oss, men vi skal hente oss inn. Så er det på’n igjen. Forhåpentligvis kan vi vinne neste gang, mot Crystal Palace.