- Vi skal spille uten frykt

Real Madrid er regjerende Champions League-mestere, men Jordan Henderson bedyrer at han og hans lagkamerater skal spille mot mesterlaget uten frykt.

- Det blir en tøff kamp for oss. Det vet vi. Men dette er en kamp vi kan gå til og spille uten frykt, og virkelig vise alle hvilket godt lag vi er, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Alle ser frem til kampen. Når du kommer til Liverpool, skjønner du hvilken stor klubb dette er. Liverpool er en klubb som skal spille mot de beste lagene i verden, og gjøre det bra mot dem. Vi kvalifiserte oss for å gjøre det, og jeg tror vi kan nå langt i turneringen, fortsetter midtbanespilleren.

- Når Real Madrid nå gjester Anfield må vi sørge for å gi alt og prestere på et høyt nivå. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi har en god sjanse til å få et godt resultat.

- Dette er selvsagt spennende. Du ønsker å spille mot de beste spillerne og de beste lagene i verden, og Real Madrid hører utvilsomt til den kategorien. Dette vil definitivt være et av høydepunktene i karrieren min.

- Skal du bli en bedre spiller må du spille mot de beste spillerne og de beste lagene i verden. Jeg ser frem til kampen, og det å skulle teste meg mot de beste spillerne som fotballen kan by på.