- Vi skal utnytte nervøsiteten hos Liverpool

Mark Hughes uttaler at hans Stoke-lag skal utnytte negativiteten og nervøsiteten som råder i Liverpool for å sikre seg tre poeng på Anfield i morgen.

- For å dra nytte av negativitet hos motstanderen må du starte kampen bra, sier Hughes til Stoke Sentinel.

Samtidig føler han med Brendan Rodgers, når nordiren nå opplever en skikkelig motgangsperiode som Liverpool-manager.

- Det er alltid en Premier League-manager som er i pressens søkelys for svake resultater. Slik er denne jobben. Neste uke kan det være deg, men så får du et godt resultat, og så blir det noen annen uken etter, slår Stoke-manageren fast.

- Det vil alltid være fokus på deg som manager, så du må bare sørge for å få positive resultater.

Hughes håper at trioen Asmir Begovic, Geoff Cameron og Phil Bardsley skal bli kvitt omgangssyken som herjer i Stoke-leiren i tide til å spille kampen.


- Det er slike ting som sprer seg raskt på denne tiden av året. Vi er ikke sikre på hvor de har fått det fra. Man møter folk utenfor treningsfeltet, og barn kommer hjem fra skolen med smitte, så det er vanskelig å kontrollere slikt.

- Man kan få dette veldig raskt, men også bli frisk veldig fort igjen.

Hughes håper å ha både Marc Wilson og Erik Pieters tilbake i forsvarsrekka, etter at duoen tidligere i uken begynte å trene igjen etter henholdsvis en hamstring- og en akillesskade. Robert Huth er heller ikke så langt unna et comeback etter en muskelskade i baksiden av leggen.

- Robert Huth har fin fremgang, og er veldig nær å slutte seg til troppen for trening igjen. Vi går nå inn i en periode med mange kamper på kort tid, så det er en bonus for oss at Robert snart er tilbake.

Hughes må imidlertid klare seg uten langtidsskadede Victor Moses,
som har returnert til Chelsea for å få behandling for en avrevet lårmuskel som kan sette ham ut av spill i inntil to måneder.

- Vi er litt bekymret for at Chelsea ikke vil prioritere Victor i like stor grad som andre spillere de har skadet for øyeblikket. Men vi vil holde kontakten med dem, og kommunisere med dem, slik at vi følger med utviklingen til Victor. Vi håper han vil være tilbake på banen så raskt som mulig.