- Vi skal utvikle denne klubben videre

Brendan Rodgers ønsker å utvikle Liverpool til en klubb som kan kjempe i toppen i årevis.

- Jeg føler at det er et stor privilegium å være her, og få frihet til å jobbe. Vi forsøker å skape noe som varer her, ikke bare noe for denne sesongen. Vi forsøker å utvikle denne klubben, slik at den vokser, uttalte Rodgers til pressen etter 4-0 over Tottenham.

- Det er fantastisk for supporterne nå, at de har håp når det gjenstår bare seks kamper å spille. Jeg synes det er moro. Jeg har jobbet hardt hele livet for dette, helt siden jeg var ung gutt og reiste over hele Europa for å finne ut mer om toppligaene og lagene.

- Jeg tror ikke noen forventet at vi skulle være i den posisjonen vi er nå. De siste sesongene har vi blitt nummer åtte, og vi ble nummer sju i fjor. Vi går for seier i hver eneste kamp, og jeg forventer at vi skal vinne. Det som har vært så flott å se er at ideene og metodene vi jobber etter bærer frukter i kampene.

- Det er fortsatt noen gode lag der oppe, med managere i verdensklasse. Vi forstår at det vil bli veldig vanskelig, men vi må bare kontrollere det vi kan gjøre. Gjør vi det, får vi se hvor det tar oss.

- Vi elsker å spille på Anfield. Støtten vi fikk i dag var utrolig, og den vil bare bli sterkere jo lenger ut i sesongen vi kommer. Du ser hvordan det inspirerer oss. Det virker ikke mot oss, slik enkelte vil ha det til.

- Jeg har aldri hørt stemningen på Anfield så høy i min tid som manager her. Når de to kreftene, fansen og spillerne, fungerer i tospann, er vi en veldig tøff motstander for Tottenham i dag.

- Vi dominerte kampen fra første fløytesignal. Jeg syntes det var en eksepsjonell prestasjon. Det var en enestående laginnsats, og jeg synes supporterne var strålende i dag.

- Alt vi har jobbet mot det siste halvannet året fungerte fra første til siste fløytesignal. Jeg tenker da på hvordan vi jobbet uten ball. Hungeren etter å vinne ballen tilbake.

- Når vi hadde ballen, dominerte vi og fremstod på en veldig imponerende måte. Vi hadde lange perioder der vi hadde ballen, og forsøkte å slite ut Tottenham. Det åpnet opp rom, og vi har gjennombruddskraft lengst fremme på banen.