- Vi skapte ikke nok

Alex Inglethorpe var ikke helt fornøyd med prestasjonen mot Blackburn i kveld. Lloyd Jones glad for å spille igjen etter Youth Cup-tapet for to dager siden.

Liverpool U21 spilte i kveld uavgjort 1-1 mot Blackburn U21 på akademiet i Kirkby. De røde slet fælt i den første omgangen, men hang bedre med etter hvilen.

- Vi hang ikke med i førsteomgang, og de kunne vært tre-fire mål opp etter førsteomgangen. Vi var heldige som kun lå under med ett til pause. Vi skapte ikke nok til at vi fortjente å vinne kampen, sa Inglethorpe til LFCTV etter kampen.

 

Lloyd Jones spilte hele kampen, selv om han så sent som for to dager siden var med på laget som ble slått ut av FA Youth Cup - etter 120 minutter med fotball.

 

- Vi startet dårlig men fortjente minst ett mål i andreomgang. Vi kom ut og var et helt annet lag i andreomgangen. Jeg liker at kampene kommer tett, så det gjør meg ikke noe. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng neste kamp, sier Jones.
 

- Du ønsker å spille kamp med en gang. Det var leit å tape i kvartfinalen, men du ønsker bare å spille igjen med en gang.

 

Nå ser han frem til møtet med Newcastle på Anfield.

 

- Jeg gleder meg, og forhåpentligvis kan jeg være kaptein igjen.
 

Brad Smith slo innlegget som førte til utligningsmålet.

 

- Jeg liker å bli med fremover og få inn innlegg, og den ene endte i mål. Vi burde kanskje ha vunnet kampen. Jeg har hatt småskader, men nærmer meg toppformen nå, og det er fint å spille 90 minutter, sier Smith.