- Vi tapte for et bedre lag

Jordan Henderson og hans lagkamerater fikk en skikkelig fotballeksjon av Real Madrid i går kveld. Midtbanespilleren innrømmer at det var klasseforskjell på lagene.

- Vi startet kampen bra, og de første tjue minuttene spilte vi med godt tempo og skapte et par sjanser selv. Vi følte at vi var med i kampen, og kanskje var det beste laget. Vi spilte bra fremover på banen, og forsvarte oss godt, uttaler Henderson til Liverpool Echo.

- Men Real Madrid viste klasse ved det første målet, og fra da av slet vi med å komme inn i kampen igjen. De dominerte frem til pause.

- Det første målet deres var en scoring fra øverste hylle. Noen ganger må du gi honnør til motstanderen. For meg fremstår Ronaldo som den beste spilleren i verden. Store spillere gjør store ting i store kamper. Det var en strålende avslutning, men de to andre målene vi slapp inn var litt lettkjøpte.

- Dette Real Madrid-laget er et lag av ypperste klasse, med de beste spillerne i verden. Det er slike lag du ønsker å spille mot, og teste deg selv mot, for å bli bedre som lag.

- Etter pause spilte vi for å beholde litt av æren. Vi visste at vi kunne gjøre et forsøk på å komme tilbake i kampen om vi fikk et mål. Vi var bedre i annen omgang. Vi skapte noen sjanser, men klarte ikke å få mål. Vi må bli mer effektive i angrep.

Ludogorets slo Basel i den andre kampen i gruppen, og Liverpool står bokført med like mange poeng som både bulgarerne og sveitserne når man er halvveis i gruppespillet.

- Vi må bare konsentrere oss om å vinne våre kamper, sier Henderson om den situasjonen.

Midtbanespilleren hadde for øvrig ikke fått med seg at Mario Balotelli byttet spillertrøye med Pepe på vei inn i garderoben til pause.

- Det har ikke vært diskutert i garderoben. Jeg tror ikke noen var klar over at han hadde gjort det. Dette er i alle fall første gang jeg hører om det.