- Vi trenger dybde i troppen

Brendan Rodgers er ikke tvil om at Liverpool FC må forsterke troppen til sommeren når klubben skal delta i Champions League neste sesong.

Liverpool har ikke spilt i Champions League siden 2009/10, men er tilbake i det gode selskap neste sesong.

- Vi kommer til å trenge dybde i troppen. Det er det ingen tvil om, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i går.

- Denne sommeren kommer Liverpool FC til å bli et meget spennende og attraktivt alternativ for spillere.

- Det er noe som vi vil fortsette å se på og jobbe videre med – å få talenter til klubben for å utvikle troppen. Vi har noen mål: Vi vet at vi må forbedre oss – vi er i Champions League, det kan vi si.

- Ved starten av sesongen så alle det som en utfordring å komme blant topp fire.  Konkurransen på dette nivået, lagene og pengene som ble brukt i sommer ville antyde at det ville bli en skikkelig utfordring for oss å komme blant topp fire.

- Med tre kamper igjen har vi sikret plass blant topp tre og Champions League. Det viser hvilken innsats spillerne har lagt ned, hvor hardt de har arbeidet og hvilken kvalitet de har spilt med.

- Det er bemerkelsesverdig. Jeg er imidlertid ikke overrasket over hvordan spillerne har jobbet og hvor stabilt de har spilt. Det er bra for oss. Vi ønsker å fortsette slik.