- Vi var for tamme i første omgang

Brendan Rodgers mener at hans lag var for tamme før pause mot Sunderland, men han var bedre fornøyd med andreomgangen.

- I første omgang gikk det for sakte. Intensiteten var ikke der. Det var ikke så mye som skjedde i kampen. Andre omgang var mye bedre, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter kampslutt.

- Vår intensjon var selvsagt å vinne kampen. I andre omgang presset vi mye bedre, og la nok press på dem i riktige områder, men ballen spratt ikke vår vei. Vi hadde trengt litt flaks, fortsatte Liverpool-manageren.

- Innsatsen til spillerne var det ikke noe å si på. De har gitt alt de siste ukene. De gir alt hele tiden. Det var viktig at vi holdt nullen.

- Vi har måttet gå tilbake til det grunnleggende i vårt spill, nemlig å sørge for at vi er solide og vanskelige å slå. Vi har nå holdt nullen i to av de tre siste kampene, og har sanket sju poeng av ni mulige denne uken.

- Lagene som kommer hit ligger kanskje litt dypere denne sesongen. Sunderland må få kreditt i dag. De forsvarte seg godt.

- Vi er et annet lag enn i fjor, med andre spillere på topp. En kar som Rickie Lambert gir alt, og jobber veldig, veldig hardt.

- Supporterne er vant med å se mål og kreativitet, men dette er et annet lag, med andre spillere. Vi må fortsette å jobbe hardt, og det er hva spillerne gjør.