- Vi var klart det beste laget

Brendan Rodgers synes Liverpool fortjente seieren mot West Ham, og mener det andre straffesparket var korrekt idømt.

Liverpool vant 2-1 mot West Ham etter to straffescoringer av Steven Gerrard.
- Vi var klart det beste laget. West Ham hadde ett skudd på mål, og det var scoringen. Det var en utmerket seier i dag. Vi fortsetter vår seiersrekke. Vi har nå vunnet ni kamper på rad, og det er utrolig. Kampen i dag var meget vanskelig for oss, uttalte Brendan Rodgers til Sky Sports etter kampen.

Brendan Rodgers synes dommer Anthony Taylor foretok en riktig avgjørelse da han ga Liverpool det andre straffesparket. Jon Flanagan gikk i bakken da keeper Adrian kom ut. Spørsmålet er om keeper tok ballen eller spiller først. Det første straffesparket kom etter en hands av James Tomkins.

- Det første straffesparket var klart. Jeg synes det andre også var straffe. Jon får en berøring på ballen og får den forbi keeper. Keeper berører ballen, men tar ham også. Jeg synes det var en god avgjørelse, men trolig ikke om du får den mot deg.

Liverpool mislikte sterkt at dommer Anthony Taylor valgte å godkjenne West Hams utligning, spesielt ettersom assistentdommeren hadde vinket for frispark til Liverpool. Rodgers snakket med dommeren i pausen.

- Jeg hadde en rolig samtale med ham. Han trodde at keeperen mistet ballen. Jeg ønsker ikke å bli bøtelagt, men det var en vanskelig kamp å dømme. Spillestilen til West Ham er fysisk.