- Vi var langt unna standard

Brendan Rodgers synes at Liverpool var langt unna standard i 1-3-tapet mot West Ham, men tror at laget kommer til å bli bedre og bedre etter hvert som sesongen skrider frem.

Liverpool kom under 0-2 allerede etter syv minutter mot West Ham. Winston Reid og Diafra Sakho nettet for hjemmelaget. Raheem Sterling reduserte litt over halvveis i første omgang. Morgan Amalfitano punkterte kampen to minutter før slutt.

- Vi var langt unna vår standard i dag. Vi fikk en veldig treg start. Før vi visste det så lå vi under 0-2, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter 1-3 mot West Ham.

- Mange elementer i spillet vårt har vært veldig bra, og alle har sett det de seneste par sesongene, men det skjer ikke helt for oss for øyeblikket. Vi har mye arbeid å gjøre. I dag var det en meget skuffende opptreden.

- De hadde bedre intensitet enn oss. Vårt prestasjonsnivå var ikke i nærheten av det jeg ville forvente. Vi hadde for mange langpasninger. Normalt spiller vi kortere, mer presist og raskere. I dag viste vi ikke nok ro med ballen.

- Først og fremst synes jeg ikke intensiteten var på det nivået. Det er noe vi må se på. Jeg er heldig at jeg har en spillergruppe som vet hvilket nivå jeg forventer. Vi kommer til å bli bedre og bedre etter hvert som sesongen skrider frem.

West Ham tok ledelsen allerede i det 2. minutt da Stewart Downing skapte problemer og Winston Reid scoret fra kort hold.

- Det var meget skuffende. Det er definitivt en jobb å gjøre. Hvis du gjør det i en rekke kamper, så er det selvsagt noe vi ser på. Det var ikke et problem for oss forrige sesong.

- I Aston Villa-kampen skapte vi trolig problemet selv. Det er viktig å forholde seg rolig i slike situasjoner. Jeg er ikke sikker på om det andre målet var et innlegg eller et skudd. Uansett det kom et innlegg, og vi må forsvare oss bedre.

- Alt kom fra intensiteten fra start. Prestasjonsnivået var ikke hva vi forventet. Konsekvensen av det er et skuffende resultat.

- Da det ble 1-2, hadde vi nok tid og fikk tilbake litt av fatningen. Jeg følte at jeg måtte endre formasjon for å gi oss en ny dimensjon i spillet. Raheem scoret et fantastisk mål.  Vi hadde nok tid til å komme tilbake, men vi trengte litt flaks, den siste ballen eller den siste avslutningen, men det skjedde ikke.

Brendan Rodgers ønsker ikke å bruke Champions League-spill i midtuken som unnskyldning for tapet

- Det er noe vi må bli vant til. Vi har mange flere Champions League-kamper. Spillergruppen har kommet en lang vei. Forventningsnivået har økte, men vi må være i stand til å håndtere det. For tiden er vi ikke det.

Tirsdag venter Middlesbrough i Capital One Cup, før Everton står for tur neste lørdag.

- Vi har en stor kamp i cupen til uken, og en enda større kamp neste uke når vi spiller derbyet. Vi må refokusere og komme tilbake på vinnersporet. Vi har tapt tre av fem kamper, så vi må gjøre det bedre. Vi viste vårt potensial mot Tottenham, og vi må komme tilbake på det nivået så raskt som mulig.

- Vi viste potensial i Tottenham-kampen da vi hadde skadefrie spillere og nøkkelspillere som har vært med oss et par sesonger. Vi viste reell kvalitet og intensitet i laget i den kampen. Når disse spillerne ikke er tilgjengelig, kan det svekke oss.

- Men vi bør likevel være bedre enn det vi var i dag. Det er ingen tvil om at vi må tilbake på treningsfeltet og fortsette å arbeide.

- Vi har fått nye forventninger i klubben som vi må håndtere nå. Vi har mange kamper. Liverpool er en fotballklubb som alltid er laget som folk ønsker å slå, men spesielt nå. Men vi må håndtere det, og det er noe vi vil gjøre.