- Vi vil fylle Anfield

Ian Ayre forventer ikke at Liverpool vil ha noen problemer med å fylle Anfield, også etter at kapasiteten er økt ved utbyggingen av nye Main Stand og nye Anfield Road End.

- Vi er veldig heldige som opplever en fantastisk etterspørsel etter billetter til alle våre kamper. Etterspørselen er enorm, og for tiden er den langt høyere enn antallet vi kan selge.

- Vi har landet på den kapasiteten vi har gjort fordi vi mener det er det riktige tallet for Liverpool. Vi har over lang tid sett at vi har en fantastisk støtte, og stadion er helt fullsatt på de fleste kampene.

- Men vårt billettkontor sitter på veldig god informasjon, og jobber hardt for å finne den rette prisen til de ulike kampene. Har vi en ligacupkamp på en kald og vindfull oktoberkveld, så setter vi prisen deretter. Disse prisene er langt lavere enn til de store ligakampene. Vi gjør dette for å tiltrekke oss folk til riktig pris for å fylle stadion.

- Vi mener dette er riktig vei å gå, for det folk forbinder med Liverpool og Anfield er et fullsatt stadion og god stemning. Det gjelder å finne en pris som gjør at man fyller stadion, og dermed får ønsket stemning.

- Nå har vi trykket på startknappen for utbyggingen. Her vil ikke spaden bli satt i jorda innen 60 dager, men innen seks dager. Den nye tribunen vil bli litt av et syn. Den vil bli enorm.

- Fra våre kontorer i byen kan du se toppen av Centenary Stand, så denne tribunen vil bli godt synlig fra byen. Det er ikke så verst. Det at en av de viktigste arenaene i byen er godt synlig fra sentrum er bra.

- Folk fokuserer forståelig nok på disse 10-15 årene det har tatt å komme i gang med byggingen. Jeg tror det sier ganske mye om de nye eierne at de nå har fått fart på dette i løpet av bare et par år.