- Vi vil klare oss uten Luis

Glen Johnson tror Liverpool vil klare seg både i Premier League og Champions League selv om Luis Suarez er solgt. De første kampene blir viktig.

Luis Suarez scoret 31 ligamål forrige sesong da Liverpool kom veldig nær sin 19. ligatittel. Glen Johnson tror likevel de røde kan være en utfordrer uten uruguayaneren.

 

- Ethvert lag som mister en spiller som Luis vil merke det, men vi vil fortsette slik vi har gjort - skape sjanser. Jeg tror vi var laget som skapte flest sjanser forrige sesong. Vi har kjøpt noen gode angripere, og jeg er sikker på at de vil ta sjansene dersom de får dem, sier Johnson til Guardian.

 

- Det blir glemt at vi spilte de første seks kampene av forrige sesong uten Luis, og fikk en fantastisk start, så vi kan helt klart vinne uten Luis.

 

Arsenal, Chelsea, Manchester City og kveldens motstander Manchester United har alle forsterket laget i sommer.

 

- Jeg tror United vil bli sterkere denne sesongen. De hadde ikke et bra år i fjor, da lite gikk deres vei, men jeg er ganske sikker på at van Gaal vil stabilisere det, få det han ønsker ut av sine spillere, og jeg er sikker på at de vil bli tøffere å slå i år.

 

- Det vil trolig bli de samme fem, og en overraskelse. De siste tre årene har det vært fem eller seks lag som har kjempet om fjerdeplassen.

 

- Dersom du ønsker å vinne ligaen, er starten på hver sesong viktig uansett hvem du møter. Uansett motstander kjemper du om tre poeng, men vi har noen store lag tidlig. Noen ganger kan det være bra, andre ganger en dårlig ting. Vi vil forberede oss uansett hvem vi møter i sesongstarten. Forhåpentligvis vil vi vinne de kampene, få en god start, og skade våre rivaler.

 

- Vi var definitivt friskere av å ikke spille i Europa forrige sesong, og med størrelsen på stallen vi hadde forrige sesong kunne vi trolig ikke ha håndtert alle de ekstra kampene. Det var muligens en fordel i fjor. Vi kommer til å ha mange flere kamper denne sesongen, men forhåpentligvis kan vi holde alle friskere og forsette å kjempe.