- Vi vil stille et sterkt lag

Liverpool reiser lørdag til Goldsands Stadium for å møte Championship-klubben Bournemouth i FA-cupens 4.runde. Manager Brendan Rodgers lover å mønstre et sterkt mannskap på sydkysten.

- Vi har ikke så mange valgmuligheter for øyeblikket, svarte Rodgers når han under dagens pressekonferanse på Melwood ble spurt om hvilket lag han kommer til å stille med.

- Vi har bare 15 spillere på trening, og vi kan selvsagt hente inn noen av våre unge spillere til troppen.

- FA-cupen er en turnering vi ønsker å gjøre det bra i. Historien til klubben dikterer at det handler om å vinne trofeer, og dette er en viktig kamp for oss. Derfor vil vi stille et sterkt lag, i håp om å få et godt resultat.

Rodgers ble spurt om ikke FA-cupen kan gå ut over Liverpools ambisjoner om å kvalifisere seg for Champions League neste år.

- Det å kvalifisere seg for Champions League har hele tiden vært prioritert, gjennom å bli blant de fire beste. Men som sagt handler denne klubben om trofeer, og å vinne trofeer. Dette er en kamp vi ønsker å vinne.

- Uansett hvor motivert du er for kamper mot Manchester United og Chelsea, så tror jeg du må trå til fem ganger hardere i kamper som dette, fordi det er så tøffe kamper. Bournemouth er et godt lag, og Eddie Howe er en fantastisk manager, som har funnet et godt hjem i Bournemouth. Han har organisert dem veldig bra, de har ambisjoner og er på vei fremover. De spiller 4-3-3, og har gode spillere over hele banen.

- Våre spillere vet de må skru opp tempoet for å avansere i cupen. I fjor undervurderte vi ikke Oldham eller noen annen motstander for den saks skyld. Vi måtte bare gjøre endringer på laget, og vi led av den grunn.

- Bournemouth får besøk av en av de største klubbene i verden, noe som er stort for dem. Når du er Liverpool, og har spilt bra, vil du alltid være en skalp for lag fra lavere divisjoner. Det så vi i forrige kamp mot Oldham, som er i League One, men som har noen gode spillere. De holdt følge med oss hele veien. De gjorde det vanskelig for oss, og dette blir også en vanskelig kamp.

- For oss handler det om å gå til kampen med den riktige mentaliteten, og at vi er villige til å gjøre grovarbeidet og trå til i kampen. Klarer vi det, bør vi ha nok kvalitet i laget til å gå videre.

For at man skal klare det må forsvarsspillet bli bedre enn tilfellet var mot Aston Villa i forrige kamp.

- Jeg tror ikke noe er systematisk galt med forsvaret. Det har vært gjort individuelle feil denne sesongen, noe som kan ha med balansen i den bakre fireren å gjøre. Det har vært vanskelig å finne denne balansen, fordi vi har måttet forandre så mye på backfireren.

- Spillerne har uansett gjort det veldig, veldig bra. Vi hadde et møte i formiddag, med tanke på de kommende kampene og å få den stabiliteten som kreves inn i laget. Det er viktig.

- Vi liker å være offensive, men det er veldig viktig å ha taktisk disiplin. Som sagt har vi spillere her med en sterk psyke. I tillegg til å score mål ønsker vi å være solide defensivt.