- Vi viste modenhet

Brendan Rodgers var godt fornøyd med presset, intensiteten og pasningsspillet i 2-0-seieren mot AC Milan i Charlotte. Tror scoringene vil komme for Lambert. Berømmer Suso.

Scoringer av Joe Allen og Suso sikret Liverpool en ny seier i International Champions Cup.

- Etter hvert som kondisjonen blir bedre for hver kamp synes jeg det er tydelig å se at taktisk utvikling blir introdusert, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter seieren mot AC Milan.

- Jeg synes pasningsspillet var meget bra i kveld. Vi holdt på ballen og forflyttet den bra. Da vi måtte forsvare oss, synes jeg vi var aggressive i presset og intensitet. Totalt sett synes jeg vi viste modenhet i spillet.

- Vi hadde mange unge spillere med. De gjorde det meget bra, så det var en utmerket seier for oss.

I forkant av åpningsmålet presset Allen motstanderen til å gjøre feil.
- Å presse motstanderen er nøkkelen for oss. Man kan ikke gjøre det i 90 minutter, men vi forsøker å legge press på motstanderen. Når lag spiller ballen ut av forsvar, får du muligheten til å gjøre det.

- Joe var utmerket. Han vant ballen, kom i posisjon og var uheldig som traff stolpen. Jeg synes imidlertid avslutningen var enestående fordi det var en vanskelig en, og han tok vel vare på den.

Suso scoret Liverpools andre mål.
- Før den andre scoringen hadde vi en periode med ballinnehav som var meget bra. Jeg vil gratulere unge Suso fordi vi har arbeidet med hans posisjon og få ham høyere i banen for å vinne ballen. Han vant ballen, startet angrepet og avsluttet bra.

- Vi kunne kanskje hatt tre eller fire mål i første omgang da vi skapte noen gode sjanser, men totalt sett er det svært tilfredsstillende.

Rickie Lambert misbrukte straffespark for Liverpool i første omgang. Spissen jakter fortsatt sin første scoring for Anfield-klubben.
- Jeg sa til ham at det bare er viktig når det teller offisielt. Han er selvsagt skuffet fordi han kan ikke huske sist han misbrukte et straffespark. Han bommet aldri for Southampton i alle de årene han spilte der. Rickie vil få scoringer, det er det ingen tvil om.

Liverpool møter Manchester United i finale natt til tirsdag.
- Jeg tror sponsorene er glade for at vi får et møte i Miami mellom to av de største klubbene i verden. Det bør bli en flott finale. De bruker et annet system under en ny manager. Vi er et lag som kontinuerlig er i utvikling. Vi ser frem til kampen.