- Vi viste modenhet mot Fulham

Brendan Rodgers synes seieren på overtid på Craven Cottage var like tilfredsstillende som å nedsable Arsenal på Anfield, og viste hvorfor man er blitt et godt lag.

- Mye har vært sagt om vår eksepsjonelle kamp mot Arsenal, men seieren onsdag kveld var like tilfredsstillende da vi måtte grave dypt for å sikre oss den, forklarer Rodgers til Liverpool Echo. – Vi var ikke på vårt beste, men den viljestyrken vi viste ved å komme tilbake to ganger var glimrende.

- På 2-2 og med fem minutter igjen å spille var vi fortsatt rolige. Vi slo fortsatt pasninger, vi lempet ikke bare ballen inn i straffefeltet og vi fikk ikke panikk.

- Vi skapte rom, vi var tålmodige og det er tegn på at vi er et veldig godt lag.

- Til slutt greide vi å skape en åpning og unge Joao (Teixeira) spilte en utmerket ball til Daniel, vi fikk straffespark som Steven satte ypperlig inn.

- Det er hva vi har gjort mye denne sesongen. Vi har skapt mye press på lag som har gitt oss straffer og frispark i farlige områder.

- Det kommer i etterkant av vår ro med ballen og hvordan vi mener fotball skal spilles. Vi viste modenhet mot Fulham.

- Det var ikke en av våre beste kamper, men den var like betydningsfull som den mot Arsenal.

- I tillegg gir det meg stor stolthet som trener når jeg ser unge spillere utvikler seg. Du henter dem hit som del av et lag, men individuelt ønsker de alle å bli bedre.

- Daniel Sturridge er et eksempel på det. Andre spillere har også gjort store fremskritt, som Raheem Sterling, Jordan Henderson og Martin Skrtel.

- Du har Luis Suarez som er i verdensklasse og du kan se på Steven Gerrard og den rollen han nå spiller i laget.

- Når du bringer alt dette sammen, da har du et virkelig spennende lag.