- Viktig å vinne på dårlige dager

Etter 2-1 over Southampton i ligaåpningen slår Daniel Sturridge fast at det er viktig å vinne på dårlige dager.

- Søndag var en av de dagene hvor vi måtte ned i kjelleren, men vi vant til slutt, og det er hva som betyr mest. Det var tre viktige poeng for oss, slår Sturridge fast til Liverpoolfc.com.

- Det var viktig at vi klarte å stå i mot presset deres. Vi gikk på banen med den rette mentaliteten, og kjempet som et lag, mener angriperen.

- I kamper som dette, hvor du møter en motstander som gjør det veldig vanskelig for deg å bryte dem ned, må du finne alternative måter å vinne kampen på. Om det er gjennon strålende individuelle prestasjoner, en måltyvs scoring, en corner eller en dødball, spiller ingen rolle. Du må bare finne en måte å vinne kampen på.

- Jeg mener vi har vist at vi kan vinne denne typen kamper akkurat som vi har vist at vi kan spille strålende fotball, med intrikat pasningsspill og kombinasjoner rundt straffefeltet.

- I forrige uke spilte vi bra mot Borussia Dortmund i en treningskamp. En fantastisk motstander. Måten vi spilte på mot dem var helt annerledes enn måten vi presterte på mot Southampton.

- Men det er viktig å vinne kamper som den mot Southampton også. Som tropp må vi ha troen på at vi kan vinne uansett hvordan vi spiller. Vi må ha tro på at vi kan få et godt resultat både om ting går vår vei eller ei rent spillemessig.