- Viktig at vi tok poeng

Brendan Rodgers mener det var viktig at Liverpool fikk med seg ett poeng fra kampen, etter at de røde på et tidspunkt i første omgang lå under 2-0 for Aston Villa.

Rodgers innrømmet etter kampen at Liverpool ikke spilte opp mot sitt vanlige nivå, men han roser likevel sine spillere for opphentingen av Villas tomålsledelse.

- Jeg syntes ikke vi spilte opp mot vårt beste i dag, og det gjelder hele laget. Normalt er vi et av de beste lagene som finnes når vi har medgang. Scoringene vi har gjort og energien vi har i laget har vist det. I dag manglet vi bare den lille gnisten, sa Rodgers til pressekorpset etter kampslutt.

- Treningsøktene har vært litt oppstykket den siste uken, med spillere som ikke har vært i stand til å trene, og som har vært skadet, fortsatte han.

- Men vi må gi Aston Villa skryt. De spilte bra. Uten å ha spilt bra, og på stillingen 2- 0 til dem, viste vi utrolig karakterstyrke, lagånd og motstandskraft ved å sikre oss ett poeng. Etter avslutningen av kampen var vi skuffet over at vi ikke vant.

- Men dette var et godt poeng. Jeg syntes ikke vi var i nærheten av vårt normale nivå i første omgang, og jeg synes vi må gi Aston Villa kreditt for dette, for de startet kampen veldig, veldig bra.

- Villas spisser var en virkelig trussel for oss, og taktisk måtte vi gjøre noe for å endre kampen, og forsøke å få overtaket.

- Vi kan se tilbake på den siste uken. Vi har spilt mot Stoke borte og Aston Villa hjemme. I de samme kampene forrige sesong fikk vi ikke med oss noen poeng. Denne gangen har vi tatt fire av seks.

- Vi var ikke gode, men det var veldig viktig at vi fikk ett poeng ut av kampen. Vi har igjen vist at vi har evnen til å komme tilbake etter å ha blitt liggende under.

- Jeg følte at vi ikke klarte å finne flyten i kampen i det hele tatt. Sturridge sin scoring var trolig første gang i kampen vi klarte å slå flere gode pasninger på rad, og til syvende og sist ble det en vidunderlig scoring ut av det. Det var den livbøyen vi trengte. I annen omgang klarte vi å snu på fjøla, og fikk overtaket. Av og til må du gi honnør til motstanderen.

- Supporterne er vant til å vinne her, men du kan ikke vinne alle kamper. Vi lå under 2-0 mot et godt lag, og klarte å få ett poeng.

Rodgers valgte å starte med Daniel Sturridge på bekostning av Lucas Leiva i denne kampen. Men manageren valgte å introdusere brasilianeren som innbytter i pausen, for å styrke midtbanen.

- Taktisk måtte vi foreta oss noe. Vi måtte forandre på ting. Jeg vurderte det slik at vi trengte en spiller til på midtbanen for å komme inn i kampen igjen og få overtaket, slik at vi kunne spille tre mot to sentralt.

- Jeg syntes Benteke var en skikkelig trussel. Agbonlahor var en trussel, og derfor gikk vi over til tre sentralt. Det var noe jeg følte vi behøvde å gjøre. Dersom de hadde gjort mål nummer tre og fire, som de fort kunne ha gjort, ville kampen ha vært tapt for oss.

- Heldigvis klarte vi å tette igjen mer når vi fikk en ekstra mann på midtbanen, og deretter klarte vi å få i gang litt bedre pasningsspill.