- Viktig med en god start

Dejan Lovren sier at han er i et ungt Liverpool som bare vil bli bedre. Det vil bli en spesiell atmosfære i CL, og tre poeng i første kamp mot Ludogorets vil gjøre fortsettelsen enklere.

- Champions League er Champions League, det er en betydelig del av fotballen, forklarte Dejan Lovren på dagens pressekonferanse foran Liverpools åpningskamp mot bulgarske Ludogorets i morgen kveld på Anfield. – Det vil ikke bli det samme å spille Champions League for Liverpool som det var for Lyon, jeg vet at Liverpool er en større klubb.

- Det vil være annerledes enn i Premier League, spesielt foran våre egne fans, det vil bli en enorm kamp. Jeg har spilt 21 kamper i Champions League og vet hva som kan skje.  Vi må bare holde konsentrasjonen, være rolige og spille vårt spill.

- Vi ønsker å gjøre det godt i Champions League. Jeg vil ikke si at det er en lett gruppe, men jeg er sikker på at vi kan være i stand til å avansere.

- Det viktigste nå er å ta tre poeng i den første kampen, da vil fortsettelsen bli mye enklere. Det vesentlige er å komme seg videre fra gruppespillet og så får vi se hva som skjer videre.

- Jeg har ikke spilt i Champions League på to år, men jeg er klar. Jeg er 25 år og må bli bedre for hver kamp både som person og spiller. Jeg gir alt jeg har, som er det viktigste, så vil tid og kamper sørge for at det blir bedre.

- Det er ikke lett å gå i fronten hele tiden, men jeg har tro på meg selv og er klar for utfordringen. Vi har hatt noen vanskelige kamper under begynnelsen av sesongen og det er klart at vi sammen behøver å bli bedre defensivt.

- Jeg er imidlertid ikke bekymret, da jeg har virkelig tro på vårt lag. Vi er praktisk talt et nytt lag med nye spillere og vi ønsker ikke å slippe inn mål, men ting vil falle på plass over de neste kampene.