- Viktig med god start på søndag

Jan Mølby spilte et dusin ganger mot rivalen Manchester United. Dansken mener at det er viktig at Liverpool går hardt ut mot et vertskap med skjør selvtillit på søndag.

I sin spalte i Liverpool Echo forklarer Jan hvordan han kan se for seg kampen på Old Trafford.

«De første ti minuttene på Old Trafford til søndag vil bli svært viktige. Liverpool behøver ikke å score, men de må sørge for å presse hjemmelaget bakover.
United vil ha sett hvordan Liverpool plukket fra hverandre lag som Spurs, Everton og Arsenal og vil ha hatt mareritt med tanken om at noe lignende kan skje med dem. Liverpool behøver å gi en tidlig forsmak på dette siden selvtilliten til United er skjør. Liverpool må bare sørge for å spille slik de har gjort hele sesongen.
I forhold til laguttaket vil det overraske meg om ikke Brendan Rodgers gir fornyet tillit til de elleve som begynte mot Southampton. Det betyr at Joe Allen starter på bekostning av Raheem Sterling. Vi var ikke på vårt beste den dagen, men diamanten på midtbanen gjorde at vi holdt oss inne i kampen og vår energi sørget for at vi avgjorde den siste halvtimen. Hvis Liverpool kommer til Old Trafford og får til sitt høye press og sine kontringer, da vil ikke United kunne håndtere det.
En av svakhetene til United er at de ikke er den samme aggressiviteten og løpsstyrken på midtbanen. Vår spillere vil jage, plage og få tak i baller.
Fordi United mangler bevegelighet på midten blir deres bakre firer ofte blottlagt. Forsvarere som Smalling og Jones er fortsatt under utvikling og det er et stort spørsmål om hvorvidt de er gode nok.
Suarez og Sturridge vil se fram til duellen mot dem.»