- Vil bare ha spillere som kan styrke laget

Brendan Rodgers sier at dersom det ikke er spillere tilgjengelig i januar, som kan gå rett inn på laget, vil han heller vente til sommeren og gi unge spillere en sjanse. Holder døra ørlite på gløtt for Salah.

I et intervju med talkSPORT i dag sier Brendan Rodgers at klubben arbeider med å få spillere inn før transfervinduet avsluttes om en uke. Faktisk ville han heller ikke helt utelukke at Mahamed Salah, men understreket at det ikke ville bli aktuelt å hente inn spillere bare for troppen.

- Klubben har arbeidet veldig hardt for å få spillere inn. Jeg overlater dette til dem og ser hva de kan få til.

- Han er en god ung spiller. Vi har fulgt ham i flere måneder, klubben har vært og sett på ham og jeg har vært og sett på ham, svarte Rodgers på spørsmål om Muhamed Salah. – Jeg er ikke sikker på at den overgangen (til Chelsea) er helt i orden ennå. Det er en situasjon hvor agenten til spilleren og klubbene snakker sammen, men hvis en handel ikke kan gjøres da kan den ikke gjøres.

- Hvis vi ikke kan få ordnet det (med Salah) da håper vi det er mulig å få inn en eller to andre. Det er imidlertid et veldig vanskelig marked i januar, hvor det er vrient å få tak i spillere som kan komme inn å forbedre laget. Jeg vil heller vente og se på unge spillere, heller enn å kjøpe en eller to spillere for troppen.