- Vil bli et annerledes alternativ på topp

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans tror Rickie Lambert vil bli nyttig for Liverpool kommende sesong, spesielt når lag kommer til Anfield og «parkere bussen» foran mål.

- Jeg tror Lambert vil bli en meget god tilvekst til troppen. Han er en flott proff, uttaler Roy Evans til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror også han kommer til å bli meget nyttig for oss kommende sesong. Når lag kommer til Anfield for å «parkere bussen», som de har rett til å gjøre, vil Lambert gi oss et annet alternativ for å bryte dem ned.

- Jeg sier ikke at man skal begynne å spille langt og pumpe baller fremover. Dersom man kan komme frem på sidene og legge kvalitetsballer inn i feltet, da er Rickie typen som kan sette ballen i mål.

- Han er god i luften, god i og rundt straffefeltet og han er en spiller som tar vare på sjansene når de oppstår.

- Jeg føler at han gir oss gode alternativer. Med oss tilbake i Champions League, og forhåpentligvis kan vi bli der en god stund, trenger man en større spillerstall.

Evans reflekterer også over Liverpools transferaktivitet så langt i sommer.

- Det er viktig for manageren å kjenne sine transfermål og vite hvor du ønsker deg hen. Brendan har vært meget aktiv så langt.

- Han har ikke fått alle spillerne han ønsker ennå, men jeg er sikker på at det vil komme flere tilvekster til troppen. Han har fått en god start og vil være fornøyd med det.

- Når man kjøper spillere, vet man ikke før de er på plass på treningsfeltet hvordan de kommer til å passe sammen med de andre spillerne.

- Jeg synes Lallana er en talentfull spiller. Han er dyktig med ballen og kan skape godt samarbeid med sidebackene. Det er en god signering fordi han er en ung spiller som kan bli enda bedre.