- Visste hva jeg gjorde

Mange klødde seg i hodet da de så hvilke spillere Brendan Rodgers valgte å spare i storkampen mot Real Madrid på bortebane. Selv var han trygg på at han ikke eksperimenterte for mye.

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Glen Johnson og Mario Balotelli var alle utelatt fra startoppstillingen på Santiago Bernabéu tirsdag kveld. Det ga plass til blant andre Fabio Borini, Lucas, Lazar Markovic og Javier Manquillo mot superstjerner som Cristiano Ronaldo.

– Jeg var klar over hva jeg holdt på med. Jeg visste godt hva slags lag jeg sendte utpå der, og det kunne man se på spillernes opptreden. Noen av de ungguttene gjorde det bra. Vi tar med oss det positive fra kampen, sier Rodgers etter tapet.

– Viser kvalitet

For Karim Benzema, som scoret sitt tredje mål mot Liverpool på to uker, ble matchvinner med en fulltreffer fra kloss hold i første omgang. De røde ble imidlertid ikke rundspilt, noe mange fryktet før avspark. Liverpool-sjefen sier det viser styrken i stallen.

– I kveld kunne man se hvor bra laget er. Vi er skuffet over resultatet fordi vi tapte. Men å komme hit og spille jevnt mot et lag som pleier å vinne med tre eller fire mål på hjemmebane, viser bare at det var kvalitet i prestasjonen vår i kveld, forteller han.

Les også: Tror på avansement

Nordiren er spesielt fornøyd med hvordan Liverpool-spillerne utfordret Real Madrid langs bakken, og han mener det er imponere å fremstå slik på en så tøff bortebane som Santiago Bernabéu.

– Vi hadde nok mot til å spille ballen. Supporterne ga oss herlig støtte, og vi viste ro ved å spille på vår egen måte på denne arenaen.