- Visste vi kunne få noe ut av dette

Den dårlige selvtilliten til Liverpool ga vertene overtaket allerede før kampen, mener Crystal Palace-kapteinen. Han sier de utkjempet Anfield-laget på ren vilje.

– Man kunne se at de er et lag med lav selvtillit, sier Mile Jedinak når han setter dem opp mot den Liverpool-utgaven som banket inn over hundre ligamål og havnet på andreplass i forrige sesong.  

Jedinak blåste vekk bortelagets håp om poeng på Selhurst Park i går da han skrudde ballen i krysset på et vakkert utført frispark ni minutter før slutt. Crystal Palace vant 3–1, og de sørget dermed for historiens styggeste Liverpool-tap mot hovedstadslaget.

Den røde nedturen denne høsten ga gårdagens vertskap ekstra tro på seier før avspark, avslører Jedinak. Lagkapteinen tror imidlertid Liverpool kan få stor glede av sommersigneringene i fremtiden.

– De har hentet inn spillere, og de prøver å fylle tomrommet. Det kommer kanskje ikke med en gang, og det kan ta tid, men det er mye kvalitet i den garderoben, konkluderer den 30 år gamle australieren på spørsmål om hvor mye han føler Liverpool har savnet Luis Suárez denne sesongen.

– Man kan ikke tvile på arbeidsmoralen deres. Men å få et slikt resultat mot et Liverpool-lag som er under press og har sine egne problemer, er spesielt. Vi visste at vi kunne få noe ut av dette. Når står overfor motstanderne, prøver man bare å kjempe dem i senk med muskelkraft. Vi ønsket å hevde oss, og det klarte ikke de.