- Vurderer byttehandel med Napoli

Det er bare noen dager igjen til overgangsvinduet stenger, og det er oppsiktsvekkende rolig på ryktefronten. Bytte bort Agger?

Il Roma skal ha det til at Rafa Benítez likevel skal være villig til å selge den sveitsiske midtbanespilleren Gokhan Inler, dersom det betyr at han får Daniel Agger i retur. Liverpool skal være ute etter 29-åringen, men den tidligere manageren skal ikke ha vært villig til å selge. Nå skal pipen ha fått en annen lyd, dersom det vil bety at han blir gjenforent med den danske landslagskapteinen.

At det er Metro av de engelske avisene som kjører hardest på dette ryktet gjør at en bør ta det med en klype salt.

 

Mohamed Salah signerte i går en 5,5 årskontrakt med Chelsea, og har vist frem sin nye drakt, med nummer 15 på ryggen. Basel sin styreformann Bernhard Heusler forteller at ingen klubb var like tydelig på hva de ville som Chelsea.

 

- Det har vært mye kontakt med europeiske klubber, men ingen har vært så tydelig og bestemt som Chelsea, sier Heusler til TMW.

 

Ifølge BBC kostet egypteren Chelsea £11 miillioner.

 

Liverpool skal ha hatt representanter på tribunen for å se Saul Niguez for Rayo Vallecano mot Atletico Madrid i går. 19-åringen spilte i en uvant midtstopperrolle, og fikk en tøff dag på jobb mot Diego Costa og co. Costa er en spiller som ble kraftig linket til de røde i sommer, men ryktene skal ha det til at han nå er enig med Chelsea om en overgang til sommeren.