35 000 billetter allerede solgt

Liverpool Echo melder at 35 000 billetter allerede er solgt til veldedighetskampen «Celebration of the 96». Kenny Dalglish håper på fullt hus på Anfield når Liverpool-legendene møtes til dyst mandag 21.april.

Inntektene fra kampen går til Hillsborough Family Support Group og Liverpool FC Foundation. Kenny Dalglish vil være manager for UK og Irland LFC Legends, mens Gerard Houllier vil lede LFC Legends fra resten av verden.

- Responsen fra publikum så langt har vært storartet. Jeg håper bare at ingen av dem returnerer billettene sine når de ser troppene, spøker Dalglish.

- Byen har alltid støttet gode saker, og det finnes ingen sak som er bedre å støtte enn Hillsborough-familiene. Dette blir en stor begivenhet. Spillerne har alltid satt pris på støtten de har fått fra fansen, og vi har alltid gjort vårt ytterste for å støtte Hillsborough-familiene. Det vil aldri forandre seg. Dette gjør vi for familiene, og vi vil gjøre vårt beste, da vi ikke ønsker å skuffe dem.

- Dette er vår måte å vise vår støtte på, og det hadde vært fantastisk om kampen hadde blitt utsolgt.

Kampen byr på gjensyn med spillere som Luis Garcia, Vladimir Smicer, Sami Hyypiä og Jari Litmanen på Houlliers lag, men Dalglish tror han har spillere på sitt lag som kan matche dem.

- Mine spillere er blitt satt på en streng diett. Jeg har gitt dem beskjed om å kutte ned til en øl om dagen, spøker King Kenny.

- Robbie Fowler, Rob Jones og Steve McManaman jobber alle ved akademiet, så de er alle i brukbar form. Men jeg er ikke sikker på om de er i god nok form til å veie opp for formen til de åtte andre, men vi får se.

- Vi har hatt en fantastisk respons fra spillerne, både fra de som spilte på Hillsborough den skjebnesvangre dagen, og de som har spilt for klubben i ettertid. Alle ønsker å være med på denne kampen, og vi vil la så mange som mulig få spille. Det samme gjelder utlendingene.

Her er kamptroppene:

United Kingdom and Ireland team

Kenny Dalglish (manager)
Roy Evans (assistant manager)
Alan Kennedy
David Burrows
Danny Murphy
David James
David Thompson
Gary McAllister
Ian Rush
Jamie Redknapp
Jason McAteer
John Aldridge
John Barnes
John Wark
Mark Wright
Michael Owen
Michael Thomas
Peter Beardsley
Ray Houghton
Rob Jones
Robbie Fowler
Ronnie Whelan
Steve McManaman

Rest of the World team

Gerard Houllier (manager)
Phil Thompson (assistant manager)
Patrice Bergues (coach)
Sammy Lee (coach)
Joe Corrigan (coach)
Bjørn Tore Kvarme
Didi Hamann
Jari Litmanen
Jan Mølby
Luis Garcia
Markus Babbel
Salif Diao
Sami Hyypiä
Stephane Henchoz
Stig Inge Bjørnebye
Vegard Heggem
Vladimir Smicer