£4M for Assaidi?

Stoke Sentinel antyder at Stoke City må betale et sted mellom £3M og £4M for Oussama Assaidi, dersom Liverpool velger å gi slipp på marokkaneren.

Stoke-manager Mark Hughes har ikke lagt skjul på at han ønsker å kjøpe Assaidi, etter vingens vellykkede låneopphold på Britannia Stadium i den nylig avsluttede sesongen. Spørsmålet er om Liverpool vil gi slipp på marokkaneren, nå som Anfield-klubben trenger en større tropp fordi de skal spille i Champions League neste sesong.

- Det er Liverpool som avgjør dette, for han er deres spiller. Jeg skal ikke påstå at jeg vet hvordan de tenker. Men jeg vil anta at de vil bruke mer penger på nye spillere i sommer, nå som de er med i Champions League, og det kan føre til at Ossie ikke får beholde plassen sin i torppen deres, uttaler Hughes.

Liverpool betalte £2.5M til Herenveen for Assaidi for to år siden. Stoke Sentinel tror at Anfield-klubben nå vil kreve å få et sted mellom £3M og £4M for 25-åringen, noe Stoke antagelig vil vurdere som en grei pris.

- Ossie er Liverpools spiller. Vi må ikke glemme det. Men ja, vi håper å beholde ham, sier Hughes.

- Han satte pris på tiden han hadde med oss, og vi satte pris på å ha ham i klubben.

Bør Liverpool selge Oussama Assaidi? Diskuter saken på Kop Forum, og avgi din stemme i vår Kop Vote på forsiden av Liverpool.no.