5Times utsetter Norgesbesøk

”The Liverpool FC Former Players Association” melder at deres besøk i Bergen og Oslo i mars er utsatt.

Liverpool ex-players har samlet seg under paraplyen www.5Times.co, og hadde planlagt besøk med Robbie Fowler, Steve McManaman og Jason McAteer i Bergen 26. mars og Oslo 27. mars. Dessverre må det nå finnes nye datoer for de planlagte kveldene i Norge.

Først ble Sunderland-kampen flyttet til samme dag som arrangementet i Bergen. Deretter har Robbie Fowler blitt kontaktet av Liverpool FC for viktig “club business” på samme tidspunkt. Etter litt frem og tilbake har 5Times kommet frem til at de må avlyse og finne nye datoer. De beklager dette.

Sesongen går mot slutten og for øyeblikket er det derfor usikkert om det er mulig å finne datoer inneværende sesong. Billettene du allerede har kjøpt vil naturligvis gjelde for de nye datoene når det er klart. Avbestilling er naturligvis fullt mulig hvis du ikke kan komme på de nye datoene når det er klart.

 NB: 5Times arrangerer en stor kveld i sentrum av Liverpool lørdag. 10. mai – med flere ex-players til stede. Billetter du har kjøpt til enten Oslo eller Bergen kan også benyttes den kvelden hvis du er i byen i forbindelse med sesongavslutningen. Ta kontakt med 5Times.