90 minutter for Lovren og Allen

Dejan Lovren og Joe Allen spilte samtlige minutter for henholdsvis Kroatia og Wales. Javier Manquillo ubenyttet reserve for Spania U21. Jordan Williams debuterte for Wales U21.

Wales fikk en sjokkstart mot Andorra på kunstgresset i Andorra la Vella med straffescoring i mot allerede i det 6.minutt. Gjestene snudde imidlertid til 2-1-seier takket være to scoringer av Gareth Bale. Joe Allen pådro seg gult kort like før pause.

Kroatia, med Dejan Lovren, åpnet EM-kvalifiseringen med en oppskriftsmessig 2-0-seier mot Malta.  Luka Modric (46.min) og innbytter Andrej Kramaric (81.min) scoret målene i Zagreb. Malta ble redusert til ti spillere etter drøye halvtimen.

Javier Manquillo var ubenyttet reserve da Spania U21 avsluttet EM-kvalifiseringen med  1-1 hjemme mot Østerrike U21. Spania vant gruppe 4, og skal dermed ut i playoff senere i høst om en EM-plass.

Jordan Williams spilte samtlige minutter mot Litauen U21 i sin debut for Wales U21, mens Danny Ward voktet buret. Kampen i Alytus endte 1-1. Wales endte på 4.plass i gruppe 1, og kommer ikke til EM-sluttspillet neste år. England ble gruppevinner.

Philippe Coutinho og Brasil møter Ecuador i privatlandskamp i New Jersey klokken 03.00 i natt. Oppgjøret sendes direkte på Viasat Fotball.