Agent: «Borini vil bli i LFC»

Fabio Borini sin agent, Marco De Marchi, sier at Fabio Borini ønsker å bli i Liverpool heller enn å selges til Sunderland. Klubbene er enig om overgangssum.

Liverpool har akseptert Sunderlands rekordbud på £14 millioner for Fabio Borini. Spilleren hadde et godt utlån på Stadium of Light forrige sesong, men spilleren selv skal helst ha ønsket om å bli på Merseyside, sier spillerens agent.

 

- Sunderland har kommet med et stort bud på €18 millioner for å kjøpe ham, men Fabio ønsker å bli. Prosjektet hans med Liverpool startet for to år siden da han forlot Roma. Han startet ferden, og det er et stort prosjekt for ham, sier Marco De Marchi ifølge Liverpool Echo.

 

- Han bør ikke bli vurdert etter sitt første år. Han var ute i seks måneder med ulike skader, og det siste året tok han et steg tilbake ved å gå til Sunderland og har hatt en ekstraordinær sesong. Fremtiden hans? Nå, etter lånet, har ikke Liverpool fortalt meg noe. Jeg tror han vil bli. Han er overbevist om at han vil spille.

 

- Sterling, Sturridge, Lambert, og nå Remy? I Roma var han med Totti, Osvaldo, Lamela og Bojan. Han frykter ikke å spille med noen, og for meg kan han spille en rolle i hvilken som helst toppklubb.

 

Det skal sies at De Marchi kom med lignende kommentarer før overgangen fra Roma til Liverpool for to år siden, og sa da at han ville spille for den italienske klubben.