Agger fikk nok av Rodgers

Mangel på tillit fra manager Brendan Rodgers var grunnen til at Daniel Agger ønsket seg vekk fra Liverpool. Midtstopperen følte seg ikke verdsatt for det han bidro med.

Daniel Agger forklarte søndag at forholdet til Brendan Rodgers havnet langt under frysepunktet den siste sesongen i Liverpool.

- Jeg får si det slik at jeg og manageren kanskje ikke var på samme side hele forrige sesong. I hvert fall mesteparten av forrige sesong, uttalte Daniel Agger til Onside ifølge ekstrabladet.dk.

Daniel Agger ble utnevnt til visekaptein i fjor sommer og fikk mye positiv omtale av Brendan Rodgers før sesongen begynte i august. Etterpå skjedde det noe som svekket forholdet. Daniel Agger ble ikke lengre førstevalget til Brendan Rodgers.

- Vi sto langt fra hverandre, og for meg ble det bare nok. Jeg følte ikke at han verdsatte det jeg kunne bidra med. Når jeg følte det, så var det på tide å komme seg videre.

- Når man har vært med i en del kamper og sanket mange poeng sammen, og man føler at man har bidratt med noe og så blir tilsidesatt og ikke verdsatt, så foregår det noe i hodet på en.

Daniel Agger ble irritert fordi statistikkene gikk i midtstopperens favør i mange sammenhenger.

- Når man ser på de statistikkene som de henger seg så mye opp i rundt omkring i fotballverdenen, så kan man undre seg over hvorfor jeg ikke ble brukt mer.

Agger innrømmer at Brendan Rodgers kan sitt fag.

- Jeg synes han er en utrolig dyktig manager. Det kan man ikke ta fra ham. Han er dyktig på den måten han er trener på. Han er dyktig på den måten han setter opp laget på. En meget, meget kompetent trener.

- Jeg er meget direkte, og det er der kanskje jeg og han kom på kant med hverandre. Jeg sier ting som de er, og slik forventer jeg også at folk er mot meg. Det er kanskje feil å forvente noen ganger.