Agger matchvinner for Danmark

Daniel Agger scoret vinnermålet på straffe da Danmark beseiret Sverige 1-0. Brad Smith spilte fra start for England U20. Alex O’Hanlon med målgivende i seier for Irland U19.

Daniel Agger sikret Danmark 1-0-seier da det danske fotballforbundet feiret 125 år med treningskamp mot Sverige. Midtstopperen var sikker eksekutør fra straffemerket tre minutter på overtid etter at Sveriges keeper Kristoffer Nordfeldt hadde felt Martin Braithwaite. Det var Aggers 11. scoring for A-landslaget. Få minutter tidligere så det ut til at Braithwaite hadde sendt ballen over streken, men den norske dommeren Svein Oddvar Moen lot spillet fortsette. Agger pådro seg gult kort i det 65. minutt da han på Gerrard-vis mistet fotfestet ved et ballmottak, men rakk å komme på beina igjen og fikk lagt ned Johan Elmander. Danskene hadde imidlertid en spiller innenfor, og det var derfor aldri snakk om å vise Agger av banen.

Brad Smith spilte på venstrekanten på midtbanen i sin første kamp fra start for England U20 i møtet med Sør-Korea U20 i Toulon-turneringen. Fulham-spissen Cauley Woodrow sendte engelskmennene i føringen allerede i det 3. minutt.  Kampen endte 1-1 etter utligning i 2.omgang. Smith ble byttet ut i pausen. England U20 står med fire poeng på tre kamper før siste gruppespillskamp mot Colombia på fredag. Uavgjort eller seier vil være nok til 2.plass i gruppen, og dermed avansement til kamp om 3.plass i turneringen.

Irland U19 åpnet Eliterunden i EM-kvalifiseringen med 2-1-seier mot Island U19 i Dublin. Alex O’Hanlon sto for målgivende til 2-0-målet ved et hjørnespark i det 60. minutt. Manchester Uniteds Sam Byrne nettet begge scoringene for irene. O’Hanlon ble byttet ut i det 90. minutt.