Agger starter mot Southampton

Brendan Rodgers bekrefter at Daniel Agger vil starte kampen mot Southampton. Manageren forklarer at dansken ble byttet ut mot Swansea av taktiske årsaker.

Agger ble erstattet av Kolo Toure midtveis i andre omgang i søndagens kamp mot Swansea. Brendan Rodgers mener at pressen har spekulert vel mye rundt dette byttet.

- Det har vært satt ekstra søkelys på Daniel denne uken, og det synes jeg er urettferdig. Det som skjedde med Daniel er akkurat det samme som skjer med alle spillere som blir byttet ut. Trolig er det fordi han er forsvarsspiller at det har blitt satt ekstra fokus på dette. Vi gjorde en forandring, og vant kampen, slo Rodgers fast under sin pressekonferanse i dag.

- Det er ikke noen forskjell om det er en forsvarsspiller eller en ving som blir byttet ut, eller en spiss eller en midtbanespiller for den saks skyld.

Manageren roser Agger for måten han reagerte på når han ble byttet ut.

- Daniel har tatt dette som den mannen han er. Han har vært strålende på trening denne uken, og han vil spille på søndag. Det er det ingen tvil om.

Agger har kun startet 10 ligakamper for Liverpool denne sesongen, etter at han fikk ekstra konkurranse om midtstopperplassene fra Mamadou Sakho og Kolo Toure.

- Vi vurderer ikke spillere ut fra deres status, eller hvor de er i gruppen. Det er hva jeg mener at vi trenger i kampen på et gitt tidspunkt som avgjør hvem som spiller.