Agger tilbake i trening i dag

Daniel Agger vil være tilbake i trening igjen i dag, etter kneskaden han pådro seg på trening i forrige uke.

Liverpool Echo skriver at Daniel Agger vil være tilbake i trening med resten av troppen på Melwood i dag, og lokalavisen melder det samme som Liverpool.no antydet i går, nemlig at midtstopperen vil være tilgjengelig for helgens storkamp mot Manchester City.

Det store spørsmålet er imidlertid om dansken vil gå rett inn på laget igjen. Echo antyder at Mamadou Sakho kan komme til å få fornyet tillit etter sin gode innsats mot West Ham i Aggers fravær.

- Sakho fikk en fin introduksjon når det gjelder noen sider ved engelsk fotball. West Ham spilte veldig direkte, og Andy Carroll er blant de beste i verden når det spilles høye baller opp mot ham. Sakho håndterte det godt, etter å ha vært ute så lenge. Jeg syntes begge midtstopperne var veldig gode mot West Ham, siteres Liverpool-manager Brendan Rodgers av lokalavisen.

Sakho har spilt bare 15 kamper for Liverpool siden £15M-overgangen fra Paris Saint-Germain sist sommer. Franskmannen har gått glipp av tre måneder av sesongen på grunn av hamstringskaden han pådro seg i romjulskampen mot Chelsea.

Echo melder at Liverpools førstelagsspillere hadde treningsfri på mandag og i går. Men de vil altså være tilbake i trening på Melwood i dag, for å starte forberedelsene til søndagens viktige kamp på Anfield.

Lokalavisen skriver at det kun er Jose Enrique som for øyeblikket befinner seg på skadelisten av førstelagsspillerne, noe som også skulle bety at Joe Allen er kvitt plagene som førte til at han ikke startet kampen mot West Ham. Når det gjelder Jose Enrique, så kommer han trolig ikke i spill igjen denne sesongen.