Akademitropp på preseasontur til Nederland

Liverpools akademi reiser på preseasontur til Nederland. Treningskamper mot Club Brügge og Schalke er noe av det som står på programmet.

Alex Inglethorpe og Neil Critchley tar med seg U19- og U17-spillere på en to uker lang preseasontur. Troppen fra Liverpools akademi reiser til Nederland i morgen, og vil tilbringe mesteparten av oppholdet i Nijmegen.

I tillegg til sesongforberedelser skal spillerne delta i mange kulturelle aktiviteter. Det blir besøk på krigsmuseet i Overloon og det skal legges ned kranser på gravene til tre soldater med bakgrunn fra Liverpool.

Laget skal også besøket barn på Radboud sykehus og være involvert i sportsaktiviteter for lokale barn i Nijmegen på prestisjefulle Johan Cruyff Foundation.

Akademi-troppen skal møte det lokale laget Nijmegen FC og svare på spørsmål fra spillere på samme alder for å utvikle forståelse av hverandres erfaringer som unge spillere.

U19 og U17 skal spille mot Club Brügge og Schalke i treningskamper. De blir også en treningsøkt på akademiet til FC Twente. Akademitroppen returnerer til England 1. august.

- Vi ser frem til turen. Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse for de unge spillerne. Kampene mot Club Brügge og Schalke blir gode tester for oss, uttaler U18-trener Neil Critchley til Liverpool.com.