Allardyce mener at Flanagan filmet

West Ham-manager Sam Allardyce mener at Jon Flanagan filmet da Liverpool fikk sitt andre straffespark mot West Ham i går. Tidligere Premier League-dommer Graham Poll mener imidlertid at Anthony Taylors avgjørelse var korrekt.

- Jeg kan være skuffet om vi taper fordi motstanderen utspilte oss, men det var ikke tilfelle i denne kampen. Dette var en av de kampene hvor vi måtte spille opp mot vårt beste, og jeg syntes vi gjorde det, siteres Allardyce av ESPN.

- Dette var en kamp hvor vi virkelig utfordret Liverpool, men jeg syntes ikke dommertrioen klarte seg særlig bra. Det gjør meg trist, for vi ønsker ikke at kamper blir avgjort på feilaktige avgjørelser, fortsetter Hammers-manageren.

- Det så ut som Andy Carroll felte keeper på utligningsmålet, men dommeren godkjente målet på en bisarr måte, etter at assistentdommeren som var 35 meter unna viftet. Det ser du nesten aldri, så hvorfor gjorde han det? Med fem minutter igjen å spille var assistentdommeren fem meter unna da Matt Jarvis ble felt, men han viftet ikke for frispark, men dommeren blåste.

- Kommunikasjon mellom dommerne er noe vi har snakket om i League Managers' Association. Dommerne må være på bølgelengde, og kommunisere og forstå hverandre bedre. Dette er et åpenbart problem for oss, for det skjer ikke. Dommerne er fortsatt ikke profesjonelle.

- På dette nivået er det flott med mållinjeteknologi, som har ført til noen fantastiske avgjørelser, men en del avgjørelser som dommerne tar er ikke det.

- Jeg synes dommeren virkelig hadde problemer i denne kampen, og de to avgjørelsene som du kan si var veldig kontroversielle var vår scoring og det andre straffesparket. Ved vår scoring hadde Andy kanskje hånden i ansiktet på Mignolet, og det kan ha forstyrret keeperen.

- Jeg har ingen problemer med å godta det første straffesparket, for det var et strafffespark, men ved det andre straffesparket tok Adrian ballen, og Flanagan filmer ved å legge seg ned over hånden hans for å forsøke å få straffespark, noe han lykkes med.

- Vi kunne fortsatt ha tapt kampen, for Liverpool kunne ha scoret fra åpent spill, og det hadde vært greit. Jeg vil heller tape en kamp på den måten. Til syvende og sist måtte Liverpool, med alle talentene de har, ha to straffespark for å slå oss.

Tidligere Premier League-dommer Graham Poll er uenig med Allardyce, og sier til Daily Mail at Liverpools andre staffespark var korrekt idømt.

- Andy Carrolls opptreden mot Liverpool-keeper Simon Mignolet ble beskrevet som på grensen til overfall av Jamie Redknapp. Jeg er ikke sikker på at jeg vil gå så langt, men det var et klart frispark for Liverpool. Assistentdommer Stuart Burt så tydelig at Andy Carroll forstyrret keeper, og sa umiddelbart til dommer Anthony Taylor at det var frispark. Dessverre insisterte Taylor også på at han hadde sett situasjonen, og fortalte Burt at han måtte være helt sikker på at Taylor tok feil. Min erfaring er at linjemenn ofte gir seg i en slik situasjon, og det så ut til å skje her.

- Supportere kan med rette lure på hvorfor Taylor måtte løpe bort til Burt. I dagens fotball har dommerne mikrofoner til å kommunisere med, og skulle ikke behøve å løpe 50 meter! Det hjalp heller ikke på at situasjonen ble vist på storskjermen. Disse repetisjonene er ikke til hjelp for dommerne.

- Det vil være konspirasjonsteorier der ute om at Taylor godkjente West Hams scoring for å gjøre godt igjen for at han ga Liverpool det første straffesparket. Det tror jeg ikke Taylor gjorde i dette tilfellet. Ingen dommer i verden ville gjøre det.

- Begge Liverpools straffespark var korrekt idømt. Den første var en klar hands, og Jamie Tomkins var heldig som bare fikk gult kort. Han kunne fort ha blitt utvist, da han fratok Luis Suarez en klar målsjanse.

- Og ja, West Ham-keeper Adrian var borti ballen da det ble blåst straffespark for andre gang, men han felte også Jon Flanagan. Et klart straffespark.