Allen har alltid drømt om Champions League

Joe Allen ser frem til å spille i Champions League for første gang. Utmerket erfaring å møte AC Milan i International Champions Cup. Hatt to flotte år i Liverpool.

- Det er en utmerket erfaring å spille mot lag som AC Milan, uttalte Joe Allen på en pressekonferanse på Bank of America Stadium i Charlotte.

- Det er historie mellom de to klubbene i Champions League-finaler. Jeg ser frem til å få min første smak av Champions League-fotball denne sesongen. Det var en drøm og et mål jeg hadde da jeg sluttet meg til klubben.

- Jeg håpet at jeg skulle få den muligheten. Det er en klubb som hører hjemme i turneringen, og alle er enig om at de ser frem til å komme i gang.

- Jeg har hatt to flotte år her. Jeg fortsetter utviklingen og har funnet meg fint til rette. Jeg opplevde en suksessfull sesong forrige sesong hvor vi kjempet i toppen av tabellen, og det er noe du ønsker som spiller.

- Jeg har tro på at jeg kan spille en rolle i en ny flott sesong for klubben. Vi har kvaliteter til det.

Liverpool topper sin gruppe i International Champions Cup før møtet med AC Milan.

- Pre-season handler om å få kondisjonen på plass og få spilletid. Hvis det er kamper som skal vinnes og en turneringsseier å kjempe om, så er det det spillerne ønsker. Vi ha møtt noen store lag, og i morgen er det en mulighet for å ta et nytt steg.

- Gjøre det bra og vinne så mange kamper som mulig vil forhåpentligvis gi oss en god start på sesongen.