Ancelotti tar ut laget i morgen

Carlo Ancelotti holdt kortene tett til brystet da han i dag holdt sin pressekonferanse foran morgendagens hjemmekamp mot Liverpool.

I en pressekonferanse hvor nyheten om at manageren er i ferd med å bli tilbudt en ny avtale på Santiago Bernabeu var det heteste temaet, svarte han også på spørsmål om skadesituasjonen foran morgendagens kamp.

 

- Bale er klar. Coentrao, Carvajal Illarra og Khedira er også tilgjengelig. Det eneste jeg er i tvil om er om jeg skal starte med Bale, og om jeg skal hvile noen spillere som har spilt mange kamper. Jeg vil ta avgjørelsen i morgen, svarte Ancelotti ifølge AS.

 

AS hevdet tidligere at Carvajal var uaktuell for kampen.

 

 Carvajal pådro seg en liten hamstringskade. Den er ikke alvorlig, og han bør være helt frisk igjen i slutten av denne uka. Coentrao nærmer seg også, men vi vet fortsatt ikke når Jesé er klar igjen.

 

Laget har nå vunnet 11 kamper på rad, og har klatret til topps på tabellen.

 

- Vi spiller veldig bra for øyeblikket, og alle er glade. Vi er klar over at hver kamp vi spiller er viktig. Det var innstillingen vår mot Granada, og nå behandler vi denne kampen mot Liverpool på samme måte. Vi hadde selvtillit, men ikke frykt. Vi har et veldig profesjonelt lag. Vi vil tape noen kamper, men lagets profesjonalitet er 100 prosent, både når vi vinner og nå vi taper.

 

Det var Ancelotti og Marcelo som møtte media i dag. Italieneren fikk også spørsmål om Mario Balotelli. Italieneren ble byttet ut i pausen i hjemmemøtet med Real Madrid, og ble etterpå kraftig kritisert for å ha byttet drakt med Pepe i pausen.

 

- Det har vært for mye snakk om Balotelli. Han har kvalitet, men har kommet til et lag som har mistet en viktig spiller i Luis Suarez. Treneren må hjelpe de nye spillerne som har kommet inn. De har det samme problemet med Balotelli som de har med sine andre spisser.

 

- Når det kommer til å bytte drakt med Pepe - mange spillere gjør det. Dersom Marcelo bytter drakt med en spiller i morgen vil jeg ikke bytte ham ut for det.