Angrer ikke på uttalelsene om Mason

Brendan Rodgers fikk £8000 i bot for uttalelsene han kom med om dømmingen til Lee Mason i bortekampen mot Manchester City i romjulen, men angrer ikke på det han sa.

Fotballforbundet mente at Rodgers hadde sådd tvil rundt integriteten til Mason, når Liverpool-manageren hevdet at en dommer fra Manchester-området ikke burde ha dømt en kamp der et Manchester-lag var involvert.

- Mitt syn er det samme. Jeg har akseptert straffen, og er ikke en fiende av dommerne. Ser man tilbake vil man se at jeg alltid har støttet og oppmuntret dem. Jeg var skuffet etter kampen, og jeg er skuffet over utfallet med at jeg ble bøtelagt når man tar min historikk i betraktning. Det eneste jeg gjorde var å snakke ærlig, og jeg sådde på ingen måte tvil om integriteten til dommeren, sa Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Jeg snakket kun om logikk, og jeg er sikker på at fakta når det gjelder andre utnevnelser av dommere vil vise at jeg har rett.

- Men dette er historie nå. Den eneste grunnen til at jeg ikke motsatte meg tiltalen var at jeg ikke ønsket at dette skulle ta fokus bort fra hva vi forsøker å oppnå her. Hadde jeg gitt svar på tiltale ville det bare ha forlenget prosessen, og det ville vært en distraksjon når det jeg ønsker kun er å snakke om vårt fotballspill.