Anna (7) blir Liverpool-maskot!

Det blir Anna Rognli fra Vinstra som løper ut på Anfield hånd i hånd med Liverpool-kaptein Steven Gerrard foran hjemmekampen mot Stoke, som vinner av ComeOns maskot-konkurranse.

Langt over hundre barn meldte sin interesse for maskot-oppgaven, og det var ingen enkel jobb for juryen å finne den mest verdige kandidaten blant en haug med gode kandidater.

Det var Annas pappa Tom Roger Rognli som oppdaget at Comeon hadde utlyst en konkurranse der premien var maskotjobb på Anfield, og Anna tente på ideen.

Pappa sendte inn en velbegrunnet søknad på vegne av datteren, og rett før helga kom beskjeden fra Comeon:

- Anna er valgt til Liverpool-maskot til kampen mot Stoke 29.november!

- Det var tidenes nyhet! Hele familien satt og gråt under fredagstacoen, sier pappa Tom Roger, som selv har vært Liverpool-supporter hele livet.

Siste helgen i november reiser familien på fire til Beatles-byen på Comeons regning. Der venter det en skikkelig drømmedag på Anna.

- På Anfield blir hun ønsket velkommen av representanter for Liverpool Football Club. Deretter følger en eksklusiv omvisning på klubbens museum, gratis mat og drikke og muligheter til å ta bilder sammen med spillerne, før hun går ut på banen hånd i hånd med kaptein Steven Gerrard – dersom han spiller, forteller Paul Johan Myklebust, talsmann for Comeon.

- Vi var på jakt etter en gutt eller jente mellom 7 og 11 år som virkelig fortjente noe spesielt. Og Anna pekte seg ganske raskt ut som favoritten vår. Blant annet har hun laget videoer der hun synger Liverpool-sanger og fått medelever på skolen til å bytte favorittlag, opplyser Myklebust.

- Vi la også merke til at hun har scoret 127 mål for sitt eget lag denne sesongen og har som mål å spille for Liverpools damelag – og det norske kvinnelandslaget. En bedre maskot enn Anna kunne vi ikke fått, avslutter Myklebust.