Anna (7) fikk sparke ball med Henderson

Samtidig som oss vanlige dødelige sang med på ”You'll Never Walk Alone” fra tribunen løp Anna (7) fra Vinstra rundt på banen og sparket ball med Jordan Henderson. Det ga mersmak!

Det var Annas pappa Tom Roger Rognli som sendte inn den seirende søknaden til ComeOn!, spillselskapet som regisserte konkurransen hvor en heldig ung fan skulle få være maskot før kampen mot Stoke. Og vips ble drømmen til så mange av oss oppfylt for Anna, som fikk gå hånd i hånd med Jordan Henderson ut på banen til det velkjente Anfield-brølet fra 45000 tilskuere.

- Det var skikkelig tøft, helt ubeskrivelig! forteller en oppglødd syvåring som også fikk tre etterlengtede poeng å juble over.

Liverpool-spillerne har litt av hvert å lære fra Anna som selv scoret 127 mål for sitt eget lag denne sesongen. Kanskje var det derfor hun virket så kvikk og komfortabel på banen.

- Jeg ble litt nervøs da jeg stod i spillertunnelen. Men da jeg kom ut på banen så slapp jeg meg bare løs og så etter en ball jeg kunne leke med, gliser hun. Både Anna og Toms favorittspiller er Steven Gerrard, så litt uflaks var det at kapteinen ble benket akkurat denne dagen.

- Men Henderson var kjempesnill, betrygger hun. Anna fikk hilse på og ta bilde med alle de røde spillerne.

- I tillegg fikk jeg hilse på alle Stoke-spillerne ute på banen, men jeg kan ikke navnet på noen av de. For det er Liverpool det alltid har gått i hos familien Rognli, og for mor og far var det naturligvis stort å se datteren springe ut på den kjente gressmatta.

- Det var mange følelser på en og samme tid, men jeg klarte heldigvis å fokusere på det som skjedde foran meg. Det var et av mine aller største øyeblikk, forteller en stolt pappa Tom.

- Ja, det var en ubeskrivelig følelse å se Anna slå pasninger med Jordan Henderson foran the Kop, akkompagnert av "You'll Never Walk Aloen", supplerer mamma Anita. Helgeturen til Liverpool blir sent glemt.

- Det har vært en unik opplevelse og et strålende reiseopplegg fra Comeon!. Vi har også lært at Liverpool har mye mer å by på enn bare fotball, sier familien.

Og Anna kommer gjerne tilbake. Hun drømmer om å ta på seg den røde trøya selv, og etter nyheten om at Arna-Bjørnars Ingrid Ryland er klar for Liverpools damelag så står det ikke på motivasjonen.

- Det hadde vært helt fantastisk om jeg en gang fikk spille for Liverpool. Nå skal jeg hjem og trene!