Antyder at Sturridge får starte mot Villa

I et intervju med Liverpoolfc.com antyder Brendan Rodgers at Daniel Sturridge vil være tilbake i Liverpools startoppstilling når Aston Villa gjester Anfield i morgen kveld.

Angriperen var tilbake etter en ankelskade mot Stoke i forrige kamp, og fikk spille en halv omgang på Britannia Stadium. Han markerte seg med en målgivende pasning og en scoring i løpet av dette kortet innhoppet. Etter en uke til med trening mener Rodgers at Sturridge vil være i stand til å starte kampen mot Aston Villa.

- Tar man i betraktning hans kvaliteter og form, etter hva jeg har sett på trening, så tror jeg at han vil være i stand til å starte kampen om vi trenger det, sier Rodgers.

Før Stoke-kampen må man tilbake til lokaloppgjøret på Goodison Park den 23.november for å finne sist Sturridge var involvert i kamp.

- Han er en gutt som er så heldig at han fra naturens side er lett-trent og kommer fort i form igjen etter en skade. Hans profesjonelle holdning er en annen faktor som spiller inn.

- Når du har vært ute av spill lenge, slik han var under pre-season, og så å kommer tilbake og spiller igjen så raskt som han gjorde, viser hvor hardt han jobbet i sommer. Det har vært likedan nå, under en ny periode på sidelinjen.

- Han tar vare på kroppen sin, og følger med på kroppsfett og vekt, noe som gir ham en generell god form. I tillegg jobber han hardt, noe som gjør at han kan komme raskt tilbake og bidra slik han gjorde sist helg.

- Denne uken har han igjen sett veldig, veldig god ut på trening. Veldig skarp. Han vil være på et høyt nivå når helgen kommer.